Tamplarie PVC

trocal sistem aluclip standard (7)

Se utilizeaza pe sisteme Trocal 76 AD si MD si este posibil a fi vopsit in toata gama de culori RAL. Placarea se face full automat printr-un utilaj CNC la patru capete si rezulta o imbinare de calitate(la 45 de grade).

sistemul aluclip pro (5)

Sistemul AluClip PRO si AluClip PRO Energy Tech se poate realiza pe  TROCAL 76 MD. AluClip PRO Energy Tech este destinat caselor pasive: Uw<0,8 W/mp* K. Datorita grosimii de 3,5 mm a aluminiului care face peretii exteriori rigizi, sistemele AluClip PRO nu au nevoie de armare.

sticla cu bagheta super spacer (10)

Sunt confectionate pachete de sticla, dubla sau tripla cu bagheta SUPER SPACER, o bagheta ce se aplica robotizat si este flexibila. Tehnologia are avantajul ca scade condensul perimetral cu aprox. 70 % (fata de bagheta de aluminiu), scade pierderile de caldura cu aprox. 20 % (fate de  bagheta de aluminiu) si are o estetica imbunatatita, datorata benzii autoadezive, carenu […]

im_6_0_trocal

  Izolare termica optima datorita camerelor izolatoare special concepute in forma „V”, se ajunge la coeficientul de transfer termic pe profil Uf = 1,0 W/m²K.  Izolare fonica sporita si datorita pachetului de geam de pana la 48 mm. TROCAL 76 mm beneficiaza de garnitura mediana pe cercevea si pe toc ( la varianta 76 MD ) precum si de […]

im_3_1_kbe

Caracteristici Tehnice: solutia ideala pentru cei care isi doresc calitatea germana la preturi accesibile. 70 mm latime; Profile 5 camere; Profile ecologice (nu contin plumb) -certificare GreenLine; Coeficient de transfer termic: K = 1.3 W/mpK; Baghete de geam cu garnitura coextrudata; 2 garnituri (interior – exterior).

im_4_0_kbe

Caracteristici Tehnice: 88 mm latime profil Profile 6 camere; Profile ecologice ( nu contin plumb ) – certificare GreenLine; Ofera posibilitatea montarii garniturii de mijloc; Grosimea geamului de 44 mm – tripan; Coeficientul de transmisie termica: Uf = 0.92 W/(m2K).